Yritin kovasti keksiä jonkin asteista virtuaalista joulukalenteria, mutta kun polla ei säteile niin ei sitten. Jotenka kerronpa sitten ihan vaan miten meillä etenee Jouluun valmistautuminen.

Kävin tänään Hemtexillä ostamassa keittiöön uudet jouluverhot. Pitkään ja hartaasti mietiskelin kahden vaihtoehdon välillä, ja kun en osannut päättää niin ostin molemmat. Eivät kylläkään olleet kalllit. Mutta nyt on sitten kahdet tonttukuvioiset paneeliverhot. Mies tosin heti osoitti että kummat hänen mielestä pitäisi ripustaa. Pakko sanoa, olen kyllä samaa mieltä. Toiset verhot voin sitten ripustaa vaikkapa takkahuoneeseen.

Jouluvaloja olen jo ripotellut sinne ja tänne. Iki-ihana ja aina yhtä kammottava muovinen kuusi vihreine valoineen päätyi takkahuoneen ikkunaan. Kilpparit varmaan ihmettelevät että mitä hittoa!

Ja tänään saatiin avata ensimmäiset luukut joulukalenterista! Meillä on käytössä jo ties kuinka monennetta vuotta itse tulitikkuaskeista askarrellut kalenterit, minä täytän miehelle ja hän minulle. Ja kuinkas ollakkaan, FilmTownista käytiin hakemassa vähän namiskaa kalenterintäytteeksi. Alkaapahan päivä sitten mukavasti, saa suun makeaksi.